Actualitat a Espai Empresa

Premi Ateneu Cooperatiu 2018

Noticia publicada el 1 de juny de 2018


El Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a entitat coordinadora de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha obert la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018. En la seva primera edició, aquests premis volen fomentar l’Economia Social i cooperativa i la cultura emprenedora del territori amb un reconeixement a aquelles iniciatives i projectes cooperatius de recent creació i que es troben en fase de consolidació i creixement.

La convocatòria per presentar les candidatures és del dia 8 de maig i fins el proper 31 de juliol.

Els Premis Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 estan adreçats a empreses que ja s’han posat en marxa, constituïdes com a cooperatives de qualsevol tipologia, amb seu social a qualsevol municipi del Baix Llobregat, i que s’hagin constituït entre l’1 de gener de 2013 i el 15 d’octubre de 2017.

El certamen premiarà amb 1500€ i 1000€ respectivament a les dues cooperatives els projectes de les quals que obtinguin la valoració més alta per part del jurat en funció dels diferents criteris valoratius en àmbits com l’emprenedoria, la innovació, la sostenibilitat, l’estratègia, la intercooperació i altres aspectes socials vinculats amb la igualtat i la transparència.

Els interessats poden trobar les bases del Premi i la documentació necessària per participar en l’apartat del Premi de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 de la web.

Per a més informació podeu consultar: http://ateneucoopbll.cat/premi-ateneu-cooperatiu-del-baix-llobregat/

Compartir:
Buy now