Actualitat a Espai Empresa

L’Ajuntament, Localret i NaN-tic editen conjuntament una guia per ajudar a les empreses

Noticia publicada el 8 de maig de 2017


Els empresaris i empresàries de Molins de Rei tenen a la seva disposició “La guia definitiva per escollir el teu software de gestió”, una publicació editada conjuntament per l’Ajuntament, el consorci Localret i l’empresa NaN-tic, especialitzada en aquest tipus de plataformes tecnològiques. Es preveu que aquest projecte es repliqui en altres municipis i ciutats del país.

Aquesta guia explica com cal afrontar un procés de contractació d’una eina tecnològica de gestió que requereixi una inversió important, detallant quins són els errors més habituals i què s’ha de fer per no cometre’ls. Per aquest motiu, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, considera que aquesta publicació “és un contingut molt útil pels empresaris o fins i tot per les administracions públiques que utilitzen aquest tipus d’eines i que cada dia en depenen més”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha emmarcat aquest nou recurs “molt necessari per l’extraordinari moment de canvi i transformació en el que estem vivint i que està canviant la feina i l’organització de les empreses”.

La guia també s’ha publicat amb el suport de Localret, el consorci que agrupa a més de 800 ajuntaments del país per prestar serveis i assessorament en l’àmbit tecnològic als seus municipis. El seu director general, Xavier Furió, ha anunciat que “aquesta guia volem replicar-la en altres ciutats que tinguin un teixit empresarial actiu, per ajudar als seus empresaris a prendre decisions encertades que millorin la seva productivitat i competitivitat”. Furió ha destacat també que Molins de Rei hagi estat el primer municipi en impulsar aquest projecte basat en la col·laboració público-privada. Finalment, el soci-fundador de NaN-tic, Albert Cervera, ha resumit les principals recomanacions que planteja la guia. La publicació de la guia no ha tingut cap cost per l’Ajuntament de Molins de Rei ni per Localret i s’enviarà a tots els empresaris locals.

- Descarregar: Nota de premsa
- Descarregar: Guia definitiva per escollir el teu software de gestió

Compartir:
Buy now