Actualitat a Espai Empresa

L’Ajuntament i la Cambra de Comerç aposten per l’impuls de l’activitat econòmica mitjançant la contractació de joves

Noticia publicada el 10 de novembre de 2017


D’acord amb el compromís recollit en el Pla d’Acció Municipal (PAM), l’equip de govern i la Cambra de Comerç de Barcelona potencien conjuntament el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) per impulsar l’activitat econòmica i millorar la inserció laboral dels joves.

El programa, dissenyat per atendre les necessitats de les empreses a l’hora de contractar empleats amb una formació, capacitació i qualificació professional d’acord amb la posició a cobrir, ofereix ajuts per a la contractació de joves d’entre 16 i 29 anys que no estudiïn ni treballin i estiguin inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

A banda de la  incorporació de talent jove, les empreses que contractin en el marc del programa PICE podran ser beneficiaries d’una subvenció de 4.950 euros per contractes amb una durada mínima de sis mesos a temps complet, ja siguin indefinits o temporals, a joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil que hagin finalitzat l’orientació vocacional del pla de Capacitació. Aquest programa, finançat pel Fons Social Europeu, també contempla un ajut específic de 1.800 euros per a joves emprenedors que iniciïn un projecte professional.

Per a poder accedir a aquestes subvencions, les empreses i treballadors autònoms hauran de formalitzar el contracte laboral o l’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms abans del dia 29 de desembre de 2017. El pressupost assignat a aquests ajuts és limitat i s’adjudicaran per rigorós ordre de presentació de sol·licituds.

- Descarregar: Nota de premsa

Compartir:
Buy now