Actualitat a Espai Empresa

Jornada Emprenedoria i Economia Social al Baix Llobregat

Noticia publicada el 16 de juny de 2022


                     

El dia 15 de juny de 2022, es va celebrar la Jornada d'Emprenedoria i Economia Social al Baix Llobregat en la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat i convidats per l'Ateneu Cooperatiu, en la que va participar cinc Ajuntaments del Baix Llobregat , entre els que hi havia l'Ajuntament de Molins de Rei explicant les seves bones pràctiques en l'àmbit de l'economia social i solidària.

En l'Ajuntament de Molins de Rei s'aposta per l'Economia Social i Solidària des de l'any 2013 realitzant difusió i incloent en la cartera de serveis activitats relacionades amb l'emprenedoria social i el cooperativisme.

L'objectiu és apropar l'Economia Social i Solidària (ESS) a les empreses, emprenedors i ciutadania en general, com un tipus d'economia més justa, igualitària i participativa, sent una alternativa a altres economies més capitalista.

En el mateix acte també van participar dues cooperatives que han estat usuàries del Servei de Creació d'Empreses de l'Ajuntament de Molins de Rei, Institut Pragma, Ana Domínguez, presidenta i Ana Belén Cantudo, secretària i Vitivin, David Budó, soci.

Compartir:
Buy now