Actualitat a Espai Empresa

Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020)Zoom

Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020)

Noticia publicada el 23 de desembre de 2019


L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la tercera Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020), sota el paraigües de la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei, que es celebrarà els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer de 2020 al passeig del Terraplè de Molins de Rei.

L’any passat, més de 350.000 persones de Molins, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tot Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta tercera Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei, s’espera poder superar aquest nombre de visitants.

La FESCMdR2020 vol acollir una representació de les empreses de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat en un estand de 24 m2, per donar a conèixer als visitants aquest model empresarial, molt lligat a l’Economia Circular, una nova forma de veure l’economia on prima el reciclatge i la disminució del residu per reduir l’impacte negatiu al nostre món i a la nostra societat.

La FESCMdR2020 és una fira adreçada al públic general, on es vol donar visibilitat a una nova manera de produir, distribuir i consumir molt més respectuosa amb el medi ambient.

La FESCMdR2020 és un espai de relació i cooperació d’ESC de la comarca.

La FESCMdR2020 ofereix a les cooperatives del Baix Llobregat un espai d’exposició durant tota la Fira i d’informació en determinades franges horàries per donar a conèixer els seus productes i serveis.

La FESCMdR2020 permet conèixer de primera mà l’experiència de cooperatives d’èxit de diferents sectors del Baix Llobregat, projectes d’economia circular i la seva implementació, i les activitats i serveis que l’Ajuntament de Molins de Rei ofereix als emprenedors i empresaris per crear,consolidar i fer créixer les cooperatives.

La FESCMdR2020 s’emmarca en el Programa d’actuació cofinançat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat de la Generalitat de Catalunya.

Per participar-hi, cal fer la inscripció de sol•licitud de participació fent clic aquí. El termini per enviar-la omplerta és fins al dia 27 de gener de 2020 i, abans del 29 de gener de 2020, us comunicarem si la vostra cooperativa ha estat seleccionada per a participar a la tercera Fira de l’Economia social i Cooperativa a Molins de Rei.

Per a més informació podeu trucar al 93 668 48 12 (Sra. Sara Mínguez).

- Descarregar: Sol·licitud Participació Fira Cooperatives

Compartir:
Buy now