Actualitat a Espai Empresa

El fabricant de motos elèctriques Scutum aposta per Molins de Rei

Noticia publicada el 9 de maig de 2017


L’empresa catalana Scutum/Silence ha inaugurat una nova planta de producció a Molins de Rei, amb una capacitat de fins a 10.000 scooters elèctrics i 12.000 bateries l’any. Es tracta de la primera instal·lació a Espanya i a Europa que produeix exclusivament motos elèctriques i les bateries que fan servir. Aquesta nova indústria de Molins de Rei dóna lloc de treball a 37 professionals, entre enginyers, tècnics i comercials. Es tracta d’una inversió de 6 milions d’euros a Molins de Rei.

Aquesta planta, situada al polígon industrial El Pla, compta amb unes instal·lacions d’última generació i amb tecnologia punta, la qual cosa la fa líder en la mobilitat zero emissions. Scutum/Silence té presència a més de 14 països de tot el món, com ara França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Països Baixos, Portugal, Mèxic, Austràlia o Tahití, entre altres. La de Molins de Rei s’hi afegeix a aquesta llarga llista de fàbriques. La inauguració d’aquesta planta ha estat presidida per l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i per Núria Betriu, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, i ha comptat amb l’assistència de Carlos Sotelo, fundador y CEO de Silence, i d’Arturo Perez de Lucía, director gerent d’AEDIVE (Asociación Empresarial para el Desarrollo e Impulso de Vehículos Eléctricos). El conductor de l’acte ha estat el periodista especialitzat en motor Josep Lluís Merlos.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha afirmat que “aquesta fàbrica és una gran notícia per a la vila: tenim una empresa líder en la mobilitat sostenible, i es generen llocs de treball. Cal agrair l’aposta que ha fet Scutum per a Molins de Rei”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha declarat que “avui és un bon dia per al sector industrial, per al medi ambient, per a la innovació en el sector, per a l’ocupació i, lògicament, per a Molins de Rei”.

- Descarregar: Nota de premsa

Compartir:
Buy now