Actualitat a Espai Empresa

Convocatòria “On campus” Collider

Noticia publicada el 6 d'octubre de 2020


En el marc del foment de la transferència tecnològica la Fundació MWCapital, a través del seu programa d’incubació The Collider transforma el coneixement científic en solucions de mercat que afrontin els reptes llançats per la indústria i, millora, en conseqüència, la vida de les persones. The Collider es focalitza en donar suport a aquells projectes de base científica que ja han superat la fase de validació en laboratori, però que encara no són prou madurs com perquè les corporacions col·laborin amb ells en innovar les seves línies de negoci.

Actualment s’inicia un segon projecte que pretén fomentar la cultura emprenedora i donar resposta a les necessitats de l’emprenedoria científica a llarg termini, aspirant a facilitar el canvi cultural ( “mindset change”) a les entitats de tots els territoris de Catalunya.

En el marc d’aquest nou projecte que preveu 3 eixos, es desenvolupa el programa On Campus, una formació adreçada a estudiants (grau, màster o MBA) i investigadors (pre-docs i post-docs) vinculats a un grup de recerca que disposin de projectes tecnològics en fase inicial (TRL1-3 en fase idea/concepte).

El programa OnCampus es desenvoluparà en 4 territoris catalans en paral·lel (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) i la finalitat es validar els projectes tecnològics seleccionats amb la industria a través d’un itinerari de 7 setmanes seguint la metodologia Lean LaunchPad (LLP). El programa es tracta d’una primera experiència emprenedora per aquells membres de la comunitat científica i universitària que vulguin posar a prova les seves capacitats emprenedores i la viabilitat del seu projecte empresarial

El 10 de setembre es va obrir la convocatòria de captació de projectes tecnològics OnCampus per a l'edició 2020, i que romandrà oberta fins al 12 d'octubre, a través del web oficial.

El programa compta amb el suport i coordinació de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària i CERCA que representen a les principals universitats i centres de recerca de Catalunya.

Els equips, a través del seu representant, hauran de presentar la sol·licitud de participació a través dels formularis de registre que hi ha a la pàgina web oficial del programa, tot seleccionant el territori català on volen participar.

La data límit per presentar les sol·licituds de participació és el dia 12 d’octubre de 2020 a les 23.59 h CET.

En el següent Link també trobaràs les Bases de Participació del programa on podreu llegir tota la informació de manera detallada.
Compartir:
Buy now