Actualitat a Espai Empresa

Com afectarà el Brexit la meva empresa?

Com afectarà el Brexit la meva empresa?

Noticia publicada el 8 de maig de 2019


Segur que fa temps que sents a parlar de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, però què passa amb la teva empresa? Com afectarà els teus negocis? Coneixes quines eines i serveis tens al teu abast per preparar-te?

Tot i que els diferents escenaris de sortida del Brexit segueixen oberts, cal preveure els riscos que se’n deriven i neutralitzar els possibles impactes. En aquesta sessió descobriràs quins són els aspectes clau que has de tenir en compte en dissenyar el teu pla de contingència i coneixeràs diferents eines que t’ajudaran a anticipar-te.

Tant si ets exportador com importador, vine a descobrir com preparar-te per fer front al Brexit en aquesta sessió pràctica i dinàmica.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració d’ACCIÓ, organitzem la jornada Com afectarà el Brexit la meva empresa?, que tindrà lloc el dimecres 12 de juny de 2019 a les 9.15 h a la la Sala Punt de Comerç el Mercat Municipal (canvi d'ubicació - Carrer Rafael de Casanovas, 30).

Programa

- 09.15 h Recepció d’assistents - 09.30 h Benvinguda - 09.35 h “Escenaris actuals i perspectives del Brexit” Claudia Danesi, gerent d’Oficines Tècniques Internacionalització d'ACCIÓ - 09.50 h “Impacte i recomanacions empresarials” Alba Lara, gestora de l’Oficina Tècnica Barreres Internacionalització d’ACCIÓ - 10.20 h “Eines i serveis per fer front al Brexit - Termòmetre Brexit: autodiagnòstic en línia - La finestreta Brexit d’ACCIÓ” Claudia Danesi, gerent d’Oficines Tècniques Internacionalització d'ACCIÓ - 10.30 h Torn obert de paraules - 10.45 h Cloenda

Pots fer al inscripció fent clic aquí Més informació a empresa@molinsderei.cat o al telèfon 93 680 02 97.
Compartir:
Buy now