Actualitat a Espai Empresa

BOXZERO creix en el seu projecte de fabricació de motos elèctriques

Noticia publicada el 20 d'abril de 2021
L’Ajuntament de Molins de Rei ha visitat les instal·lacions de BOXZERO, una empresa molinenca que, des de 2019, està desenvolupant en exclusiva projectes de moto elèctrica per a una companyia nacional, que durant el primer trimestre de 2021 ha començat a comercialitzar.

Inicialment, aquesta empresa es dedicava únicament a les motocicletes de velocitat. Ara, a més, treballen amb motocicletes d’enduro, escúters, speed cars i quads, trial, motos i bicicletes elèctriques. Per avançar en tots els projectes, compten amb  importants socis i proveïdors a Europa i Àsia. Gràcies a això, ha pogut créixer tant en experiència com en volum i especialització.

Entre altres coses, a BOXZERO desenvolupen projectes de creació, desenvolupament i fabricació d’arrencadors elèctrics per a motocicletes de competició; treballen en la creació i el desenvolupament de diferents peces per a la reconstrucció i modernització de motocicletes clàssiques de la marca Montesa, i en el que per a ells és encara més important: la creació, el desenvolupament i la fabricació de les motocicletes Txas 260 4RT.

Durant la visita, els responsables de BOXZERO asseguren que “la creativitat ens fa diferents. La seva àmplia experiència en la gestió de projectes i l’equip humà de primer nivell ens permeten, amb tenacitat, treball, esforç i dedicació, crear oportunitats de negoci per compartir amb tercers”.

Per la seva banda, l’alcalde de la vila, Xavi Paz, reflexiona sobre la importància d’apostar per la mobilitat sostenible, perquè “quan ho fem, estem contribuint a la reactivació econòmica de les empreses. Escollim les empreses ambientalment sostenibles com BOXZERO”. De fet, afegeix “que s’ha de reconèixer la valentia d’aquesta empresa, ja que les motos elèctriques no són el camí fàcil. El més fàcil seria continuar fabricant en sèrie motos amb benzina i, per tant ,el que majoritàriament segueix venent-se. No és una aposta segura, però sí que és una aposta pel futur”.
Compartir:
Buy now