Actualitat a Espai Empresa

Aliança entre l’Ajuntament i les associacions empresarials per reduir l’atur i dinamitzar l’economia localZoom

Aliança entre l’Ajuntament i les associacions empresarials per reduir l’atur i dinamitzar l’economia local

Noticia publicada el 20 de març de 2018


L’Ajuntament de Molins de Rei i les quatre associacions empresarials i comercials de la vila signen un conveni de col·laboració per reduir l’atur i estimular l’economia local. L’acord inclou una subvenció de 34.000 euros que permetrà contractar a dues persones de la vila en situació d’atur per què facin tasques de reactivació econòmica als polígons i als eixos comercials.

El passat 14 i 15 de març es va dur a terme la signatura dels convenis entre l’Ajuntament i les quatre associacions d’empresaris de Molins de Rei: l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial Riera del Molí; l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial El Pla; la Unió de Botiguers (BOT-MOL); i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal. En el marc dels convenis es preveu la contractació durant un mínim de 9 mesos i mig i a jornada complerta de dues persones en atur de la vila. Aquestes persones realitzaran tasques de suport administratiu i també de dinamització dels polígons i dels eixos comercials de la vila. El pressupost destinat a aquest subvenció és de 34.000 euros (8.500 per associació).

Durant l’acte de signatura, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va subratllat “el ferm i permanent compromís de l’Ajuntament en impulsar mesures que ajudin a reduir encara més els índexs d’atur a la vila per garantir les màximes oportunitats”. De la seva banda, els representants empresarials van reclamar a l’Ajuntament que aquest ajut no sigui puntual, i que es busquin fórmules per donar continuïtat al projecte i consolidar-los.

- Descarregar: Nota de premsa

Compartir:
Buy now