Actualitat a Espai Empresa

Acte d’inici de la 12a edició del Programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona

Noticia publicada el 2 d'octubre de 2023
El dijous 28 de setembre a les 17h va ser l’acte d’inici de la 12a edició del Programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona, al Paranimf de l'Escola Industrial (Comte d'Urgell, 187). Prèviament a l'acte, a les 16h,  es va fer una visita guiada per conèixer La Industrial.

Va participar a l’acte l’empresa molinenca MYTEL CREACIONES S.L, ubicada al polígon El Pla, carrer Miquel Torelló i Pagès 29. Activitat: manipulació i muntatge de components per automoció i altres sectors. Més informació: www.mytel.es

Recordar en que consisteix el Programa i antecedents:

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement i consolidació promogut entre Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual l’Ajuntament de Molins de Rei participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i s’ha fet una selecció de les 50 amb més potencial de creixement.

Gràcies al programa les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

 
Compartir:
Buy now