Actualitat a Espai Empresa

138 missions empresarials per a tu

Noticia publicada el 9 de març de 2017


Quin és el mercat on vols exportar amb èxit els teus productes i serveis? A quin país del món busques socis per als teus projectes?

Per impulsar la teva sortida a l’exterior, aquest any tens al teu abast 138 oportunitats per fer-ho. Són 138 missions empresarials a 59 països al món: les eines més directes de prospecció de mercats que t’ajudaran a trobar in situ allò que busques. Escull entre 48 missions a Amèrica, 33 a Europa, 30 a l’Àfrica- Orient Mitjà i 27 a l’Àsia- Pacífic.

Consulta aquest cercador per trobar aquelles missions, de tots els àmbits sectorials, que millor encaixen amb els teus objectius: la cerca de socis, proveïdors, distribuïdors, importadors o inversors serà més fàcil si ho fas acompanyat.

Un 77% de les empreses participants preveu incrementar la facturació al mercat de destí en els tres anys següents a la missió.

Més de 1.000 empreses com la teva ja estan fent les maletes.

I, a més, recorda que disposes de 39 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions al món que donen cobertura a més de 100 mercats, i que poden ser el braç executor sobre el terreny de la teva estratègia internacional. Durant quest any posarem en marxa delegacions als Balcans, Nairobi, Teheran, Los Angeles, L’Havana i Amsterdam. Demana una entrevista amb un expert!

Compartir:
Buy now