Actualitat a Espai Empresa

12è. Business Networking Event (BNE)

12è. Business Networking Event (BNE)

Noticia publicada el 19 de desembre de 2017


Amb l’objectiu de fomentar el creixement de les empreses del territori, des de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona delegació Baix Llobregat i la Jove Cambra Internacional de Barcelona, tornem a convocar la Trobada Simultània d’empreses, el Business Networking Event (BNE), que es desenvoluparà al Hotel Ibis de Molins de Rei.

EL BNE es farà el proper dijous 1 de febrer de 2018, a les 16 h, a la Sala de Reunions Margarida Xirgu de l’Hotel Ibis de Molins de Rei (avinguda de Caldes,60).

Adreçat a totes les empreses consolidades i de nova creació, amb aquest acte volem afavorir el creixement de les vostres xarxes de contactes, amb la importància cabdal que això pot suposar per a la gestió i el creixement empresarial en el context actual.

En el cas que la vostra empresa sigui seleccionada per participar en el BNE, podreu trobar-vos amb empreses amb sinergies potencials a la vostra i, a través d’una dinàmica rotativa, presentar la vostra empresa i conèixer possibles contactes.

Per poder assistir-hi, cal fer la inscripció.

Compartir:
Buy now