Actualitat a Espai Empresa

12ª Edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 17 d'abril de 2023
Desprès de l’èxit de les deu edicions anteriors, s'ha obert la dotzena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement.

Davant les dificultats a les que us heu enfrontat les empreses del territori en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis d’acord a les noves circumstàncies. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial adaptades al nou context; així com una nova palanca (la de finançament) per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. És per això que l’Ajuntament de Molins de Rei participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

El termini perquè les empreses optin a ser una de les empreses participants d’aquest programa és fins el 12 de juny de 2023 per correu electrònic a empresa@molinsderei.cat, mitjançant el Formulari d’inscripció.

Per conèixer amb més detall l’Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

Per a més informació del programa, podeu participar a una de les Sessions Informatives ( dimarts dia 16 de maig 11-12h o 2 de juny 10-11h, o dimecres dia 10 de maig o dijous 25 de maig de 16-17h ) amb inscripció prèvia, fent clic aquí.

També podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa  per qualsevol dubte al correu electrònic empresa@molinsderei.cat  o al  telèfon 93.680.02.97.

 

 

- Descarregar: Díptic informació programa accelera el creixement
- Descarregar: Full participació programa accelera el creixement

Compartir:
Buy now