Actualitat a Espai Empresa

10ª Edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 19 d'abril de 2021
Desprès de l’èxit de les nou edicions anteriors, s'ha obert la desena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 està comportant a les empreses del territori; el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquesta situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. És per això que l’Ajuntament de Molins de Rei participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

El termini perquè les empreses optin a ser una de les empreses participants d’aquest programa és fins el 7 de juny de 2021 per correu electrònic a empresa@molinsderei.cat, mitjançant el Formulari d’inscripció.

Per conèixer amb més detall l’Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

Per a més informació del programa, podeu participar a una de les Sessions Informatives (11 de maig 10-11h o 19 de maig 16-17h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

També podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa  per qualsevol dubte al correu electrònic empresa@molinsderei.cat  o al  telèfon 93.680.02.97.

 

 

- Descarregar: Díptic informació programa accelera el creixement
- Descarregar: Full participació programa accelera el creixement

Compartir:
Buy now