Punt D'Asssessorament a l'Emprenedor

(PAE)

El Punts d’Assessorament a l’Emprenedor (PAE) de Molins de Rei et gestiona la tramitació administrativa i posada en marxa de la teva iniciativa empresarial

El punt PAE permet realizar, per mitjans telemàtics, els tràmits de constitució de l’empresa, a través del Document Únic Electrònic (DUE), i la posada en marxa de les formes jurídiques següents:

Societats de Responsabilitat Limitada (SL)

Societat Limitada Nova Empresa (SLNE) i, Treballador Autònom

Aquest tipus de tramitació té com a principals avantatges evitar desplaçaments als emprenedors i sobretot un important estalvi de cost i de temps. La mitjana de temps per les Societats de Responsabilitat Limitada, un cop es fa la signatura de la notaria, és de 4 dies. En el cas dels autònoms, la constitució es realitza en un màxim de dues hores durant el mateix dia.

Per altres formes jurídiques, com ara les Sociestats Civils Privades, Cooperatives o Laborals, caldrà seguir les tràmits reglamentaris en cada cas.


Habitualment, es pot demanar cita trucant al telèfon del Centre de Serveis a les Empreses Joan García Nieto: 93668 48 12, o presencialment, a les instal•lacions al Centre de Serveis a les Empreses Joan, García, situada al Carrer Francesc Layret, 15 de Molins de Rei, però donada la situació excepcional de contenció i aïllament ocasionada pel covid-19, el procediment per a la tramitació a distància del document únic electrònic (due) per part dels punts d'atenció a l'emprenedor, mitjançant signatura electrònica, el podeu fer, seguint les indicacions que trobeu fent clic
aquí
Buy now