Jornades i cursos

Seminari “Com fer de l’ecommerce i els marketplaces un canal de venda” (Sessió on-line)

Dates: 20 d'octubre
Horari: De 14.30 a 16.30 h
Localització: On line

Inscripcions obertes fins el proper 20 de Octubre

Aquest seminari el realitzarà el Sr. Jordi Bacaria. Economista i soci-consultor de J3B3 Economy & Research. Doctorant en ADE: Factors d’adopció de l’ecommerce pel comerç de proximitat. Màster en Societat de la Informació i el Coneixement. Realitza anualment l’estudi de digitalització del comerç a Catalunya. Necessitaràs descarregar-te l’aplicació Zoom i ordinador amb connexió a internet.

+ Ampliar informació


Digitalitza el teu negoci! Nivell iniciació (Sessió on-line)

Dates: 20, 21 i 27 octubre i 2, 4, 9, 16, 17 i 18 novembre
Horari: De 14.30 a 16.30 h
Localització: On line

Inscripcions obertes fins el proper 20 de Octubre

Nivell iniciació – Seminari “Com fer de l’ecommerce i els marketplaces un canal de venda”. 20 octubre – Introducció a les xarxes socials. Tenir un bon perfil. Terminologia. Quina xarxa és la més adient pel meu negoci. El fenomen TikTok i conceptes bàsics de Linkedin i Twitter. 21 octubre – Iniciació a Facebook. 27 octubre – Iniciació a Instagram. 2 novembre – Email màrqueting. 4 novembre – Creació de continguts que funcionen a l’entorn digital. 9 novembre – Sessió de dubtes i consultes. 16 novembre – Sessió de dubtes i consultes. 17 novembre – Sessió de dubtes i consultes. 18 (...).

+ Ampliar informació


Digitalitza el teu negoci! Nivell avançat (Sessió on-line)

Dates: 23 i 30 novembre i 2, 9, 10 i 11 desembre
Horari: De 14.30 a 16.30 h
Localització: On line

Inscripcions obertes fins el proper 23 de Novembre

Nivell avançat – Sessió introductòria sobre com crear un pla de social media, publicitat a les xarxes socials, SEO i SEM. 23 novembre – Com optimitzar el meu Facebook. 30 novembre – Com optimitzar el meu Instagram. 2 desembre – Sessió de dubtes i consultes. 9 desembre – Sessió de dubtes i consultes. 10 desembre – Sessió de dubtes i consultes. 11 desembre Formador: Jordi Beumala, gestor en comunicació digital. Inscripcions gratuïtes amb places limitades.

+ Ampliar informació


Cursos de català per adults

Dates: Del 28 de setembre al 1 d'octubre
Horari: Dilluns i dimecres o dimarts i dijous.
Localització: Servei de Català: Federació Obrera (c. de Jacint Verdaguer, 48)

Inscripcions obertes fins el proper 28 de Setembre

Organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística a través del Servei Local de Català de Molins de Rei, formació de català que proporciona titulació oficial, d’acord amb el marc europeu comú de referència de les llengües: A2, B1, B2, C1 i C2. Expressió oral: nivells Inicial, Bàsic i Elemental (A1, A2 i B1) Expressió escrita: Intermedi, Suficiència i Superior (B2, C1 i C2) Cursos de 120 hores, repartides en tres matrícules trimestrals, amb classes de dos dies a la setmana, dues hores diàries. El curs 2020-21 comença el 28 de setembre i l’1 d’octubre, segons sigui de dilluns i (...).

+ Ampliar informació


Taller on line intel·ligència emocional enfocada a resultats de l’empresa

Dates: 12, 13 i 14 de maig
Horari: De 10 a 12 h
Localització: On line

Inscripcions obertes fins el proper 12 de Maig

La intel·ligència emocional es converteix en un factor clau que influeix en els resultats dels projectes que s’emprenen i l’empresa no és una excepció. Necessitaràs descarregar-te l’aplicació Zoom i ordinador amb connexió a internet.

+ Ampliar informació


Taller el teu negoci a Instagram (octubre 2020)

Dates: 14 i 15 d'octubre
Horari: De 9.30 a 14 h
Localització: C/ Francesc Layret, 15 - Molins de Rei

Inscripcions obertes fins el proper 14 de Octubre

Els participants podran aprendre a utilitzar aquesta eina com a espai imprescindible per promocionar-se, donar-se a conèixer, comunicar-se i connectar amb els seus usuaris.  

+ Ampliar informació


Buy now