ALTRES ESDEVENIMENTS

Formació Segell Aquí assessorem l’Economia Social

Formació Segell Aquí assessorem l’Economia Social

Dimarts,
20 de Setembre 2022

Dates: Sessió renovació segell dia 15 de setembre de 2022 i sessió segell aquí assessorem l'Economia Social 20, 22, 27, 29 de setembre i 4 d'octubre de 2022
Horari: De 15:30h a 18:30h
Localització: En línia

Itinerari formatiu per aconseguir el segell «Aquí Assessorem l’Economia Social».

Formació gratuïta i online i inclou 14h de continguts docents sobre cooperativisme: Règim laboral i societari, Règim econòmic i comptable, Fiscalitat i Finançament i recursos econòmics .

Destinataris: noves gestories i també aquelles que ja disposen del segell i el volen renovar (en aquest segon cas només cal participar en una sessió especialitzada de 3 h sobre la presentació telemàtica de llibres i comptes anuals, instàncies, et).

L’objecte d’aquesta formació és garantir uns coneixements homogenis per a totes les gestories/assessories de Catalunya que obtenen el segell.

La gestoria que vulgui rebre el segell haurà de formalitzar el seu compromís amb l’Ateneu Cooperatiu mitjançant una carta de compromís, on s’inclouen un seguit d’obligacions com la difusió de valors, així com la derivació de casos, sempre que sigui possible. El segell es renova cada any amb una acció formativa anual segons el context de cada Ateneu Cooperatiu.

La formació s’ofereix des dels diferents Ateneus Cooperatius de manera totalment gratuïta. Són cursos impartits per professionals qualificats del sector d’un nivell tècnic alt amb què s’assoleix l’expertesa requerida.

Podeu trobar tota l’informació sobre aquesta formació i inscripció al següent enllaç

Buy now