ALTRES ESDEVENIMENTS

Conferència empresarial: La integració de la robòtica col·laborativa industrial i de serveis a les PIMES

Conferència empresarial: La integració de la robòtica col·laborativa industrial i de serveis a les PIMES

Dijous,
30 de Gener 2020
Hotel Ibis (sala de reunions Margarida Xirgu)

Dates: 30 de gener del 2019
Horari: 18:00 hores.
Localització: Av. de Caldes, 60. Molins de Rei

La robòtica s’ha convertit en una eina fonamental per a millorar la competitivitat de les empreses, i especialment de les PIMES, que necessiten automatitzar els processos amb solucions flexibles que s’adaptin a les necessitats canviants de la producció.

Caracteritzats per ser lleugers, flexibles i fàcils d’instal·lar, els robots col·laboratius estan dissenyats per a interactuar amb humans en un espai de treball compartit, sense necessitat de mesures de seguretat, i amb capacitat per a comunicar-se amb altres màquines.

L’objectiu d’aquesta conferència, organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei, és donar a conèixer i acostar aquesta tecnologia de la Indústria 4.0 a les empreses de Molins de Rei i la seva àrea d’influència. Durant la sessió, que anirà a càrrec de Carles Soler, director de Casiopea Robotics i president de la Fundació educaBOT, s’analitzaran els aspectes més rellevants de l’automatització dels processos de fabricació, manteniment i logística a les empreses. Posteriorment, els assistents podran interactuar amb un robot de Pal Robòtics i conèixer millor el seu funcionament.

Inscripcions en el següent enllaç o trucant al 93 680 02 97

Perfil de Carles Soler:

És enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per ESADE.

En la seva activitat professional ha compaginat funcions de direcció en empreses de serveis tecnològics amb l’activitat docent, col·laborant amb ESADE, La Salle, la UPF i la UOC i actualment és director de Casiopea Robotics, consultora estratègica en robòtica col·laborativa i de serveis, i president de la Fundació educaBOT, un projecte dedicat a la promoció de la tecnologia i l’enginyeria a través de competicions de robòtica.

També forma part de la Comissió Indústria 4.0, integrada per membres dels col·legis d’Enginyers Industrials de Catalunya, d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, d’Enginyeria Informàtica de Catalunya i de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació.

Buy now