ALTRES ESDEVENIMENTS

10ª Trobada d’Emprenedors de Molins de Rei

Dilluns,
9 de Desembre 2019
Centre de Serveis a les Empreses de Molins de Rei

Dates: 9 de desembre
Horari: 15:30 hores.
Localització: Francesc Layret, 10. Molins de Rei

Trobada anual d’emprenedors i empreses per fer sinèrgies, cooperar, compartir experiències i fer xarxa.

Els emprenedors i empresaris que s’inscriguin es podran relacionar amb els altres participants, durant els dies previs, a través del grup de Facebook creat per a aquest esdeveniment. També es seleccionaran cinc emprenedors i cinc empresaris que explicaran el seu projecte en la dinàmica de networking.

Durant la trobada t’explicarem les prestacions a les que tens dret amb el pagament de la quota d’autònom: incapacitat temporal (malaltia o accident de treball), prestació per cessament de l’activitat (l’atur de l’autònom) i altres prestacions com maternitat o jubilació, a càrrec de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya. També farem una aproximació al disseny, promoció i comunicació dels projectes empresarials a les xarxes socials.

Per resoldre els teus dubtes sobre les prestacions de la quota d’autònom i multiplicar la teva xarxa de contactes et convidem a la 10a Trobada d’Emprenedors de Molins de Rei, que tindrà lloc el dia 9 de desembre, a les 15.30 h, al Centre de Serveis a les Empreses de Molins de Rei (c. Francesc Layret, 10. Molins de Rei).

Aquesta trobada vol tornar a ser un espai en el qual emprenedors i empresaris es puguin trobar per fer sinergies, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori. Crear la teva xarxa de contactes t’ajudarà a fer créixer el teu projecte.

Per assitir, cal fer la inscripció corresponent.

Per més informació truqueu al telèfon 93 680 02 97.

Buy now