El Punts d'Assessorament a l'Emprenedor (PAE) de Molins de Rei et gestiona la tramitació administrativa i posada en marxa de la teva iniciativa empresarial.

El punt PAE permet realitzar, per mitjans telemàtics, els tràmits de constitució de l'empresa, a través del Document Únic Electrònic (DUE), i la posada en marxa de les formes jurídiques següents:

Aquest tipus de tramitació té com a principals avantatges evitar desplaçaments als emprenedors i sobretot un important estalvi de cost i de temps. La mitjana de temps per les Societats de Responsabilitat Limitada, un cop es fa la signatura a la notaria, és de 4 dies. En el cas dels autònoms, la constitució es realitza en un màxim de dues hores durant el mateix dia.

Per d'altres formes jurídiques, com ara les Societats Civils Privades, Cooperatives ó Laborals, caldrà seguir els tràmits reglamentaris en cada cas.

Es pot demanar cita trucant al telèfon del Centre de Serveis a les Empreses Joan García Nieto: 93 668 48 12, o presencialment, a les instal·lacions al Centre de Serveis a les Empreses Joan García, situada al Carrer Francesc Layret, 15, de Molins de Rei.