Entrevistes Assessorament Internacional

Exportes i tens dubtes en els tràmits o en la documentació?

Vols ampliar mercats i no saps quins són els idonis?

Vols començar a exportar i no saps quins passos has de fer?

 assessorament internacional 2016 

Des de la Regidoria d’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, delegació del Baix Llobregat, i amb l’objectiu de donar suport a les empreses que actualment estan exportant o a les empreses que es volen iniciar en l’exportació, oferim la possibilitat de realitzar de manera gratuïta una entrevista personalitzada amb un tècnic especialitzat en comerç internacional de la Cambra.

Les entrevistes es faran a Molins de Rei (Centre de Serveis a les Empreses, ubicat al carrer Francesc Layret, 15).

Si esteu interessats, us podeu posar en contacte amb nosaltres, trucant al 93.680.02.97 de 8h a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

Fitxa assessorament internacional

Oberta convocatòria Programa XPANDE (termini presentació sol·licitud des de 25/05/2018 a partir de les 12h i el 25/06/2018 fins a les 12h)

Catalonia Trade Portal

Catalonia Tradeportal

El Catalonia Trade Portal és una plataforma digital que rastreja més de 800 fonts documentals d’arreu del món, de forma immediata, més de 30 tipus de recursos informatius per facilitar els processos de negoci internacionals.

Tant si les empreses comencen a exportar com si ja exporten regularment, el Catalonia Trade Portal és un punt de referència amb la informació clau, actualitzada i ben estructurada per fer negoci a tot el món.

Més informació fent clic aquí

ACC1Ó- Eines per la internacionalització

Imatge ACC1Ó- Eines per la internacionalització

Cambra de Comerç de Barcelona- Internacionalització

Imatge Cambra de Comerç de Barcelona- Internacionalització

Casos d'èxit en innovació i internacionalització

Internacionalització. Innovació. Incorporació de tecnologia per diferenciar un producte. Arribar a un nou mercat. Reorientar el model de negoci...

Per conèixer de més a prop els veritables protagonistes de la innovació i la internacionalització empresarial catalana, en l'enllaç es pot veure casos d'èxit.

Enllaç a Casos d'èxit en innovació i internacionalització