03/12/2019 | notícies

3r Taller "Intel·ligència emocional a l'empresa" 2019

El proper dia 12 de desembre, la Regidoria d'Empresa organitza el tercer taller de Intel·ligència emocional enfocada a resultats de l'empresa, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

2n Taller intelligncia emocional 2019

Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

 

29/11/2019 | notícies

L’FP Dual com a motor de competitivat a l’empresa

Jornada FP DUAL 2019

Les empreses cada vegada necessiten perfils més especialitzats, amb una formació que s’ajusti a les seves necessitats, però sovint tenen dificultats per trobar-los. Per donar resposta a aquest problema sorgeix la Formació Professional dual que els ofereix l’oportunitat de formar professionals qualificats que s’ajustin a les seves expectatives.

Per ampliar la informació i resoldre els dubtes us convidem a la Jornada de presentació de la FP dual que tindrà lloc el dia 10 de desembre, de 16 a 18 h a la Federació Obrera (c. Jacint Verdaguer, 48, Molins de Rei). L’objectiu d’aquest acte és oferir l’oportunitat d’incorporar la Formació Professional dual a les empreses i fer-les més competitives.

Durant la jornada, Daniel Bernard abordarà La Innovació a la PIME: una clau per a la competitivitat i es presentaran casos d’èxit de la FP dual. Més informació: https://moodle.bernatelferrer.cat/

26/11/2019 | notícies

3r Taller Anàlisi i viabilitat econòmica del projecte empresarial

El proper dia 3 de desembre, la Regidoria d'Empresa inicia el tercer taller de l'anàlisi i viabilitat econòmica del projecte empresarial, adreçat a emprenedors i empreses de recent creació. Taller de 12 hores de durada, que es desenvolupa en tres sessions.

Inscripció gratuïta.

3r Taller Analisi i viabilitat economica 2019

Icono pdf Informació

Podeu fer la preinscripció fent clic aquí