Vols fer-nos arribar la teva experiència? Omple aquest formulari.

05 Jul 2016 | experiència # | Autor:

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa molinenca ADTEL, model d’èxit empresarial

  20160628 dan visita adtel 002   20160628 dan visita adtel 015

ADTEL SISTEMAS DE TELECOMUNICACIÓN, empresa molinenca, va acollir el dia 28 de juny a les seves instal·lacions els alumnes de Batxillerat i Formació Professional de Grau Superior de Molins de Rei, reconeguts enguany en la 8a edició de l’acte d’excel·lència educativa.

ADTEL està situada al Polígon el Pla de Molins de Rei i realitza projectes d'integració de software i hardware en els sectors de les Telecomunicacions, Audiovisual i Multimèdia.

Dins de la línia de serveis, s'inclou, la realització de projectes i d'enginyeria de detall, el subministrament, la instal·lació i el manteniment de xarxes i sistemes.

Clients importants d'ADTEL són les grans empreses d'obra civil, amb projectes de gran contigut d'instal·lacions elèctriques i electròniques, els operadors del sector Audiovisual i Telecomunicacions, les empreses ferroviàries i de transports o les empreses de servei urbà, aigua, electricitat i gas. ADTEL té activitat a tot Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

23 Jun 2016 | experiència #1 | Autor:

L’empresa molinenca Guilera participarà en el projecte de reindustrialització de la planta de Delphi

L'empresa Guilera ha arribat a un acord amb tres empreses més per a la reindustrialització de la planta que la multinacional americana de components de l’automòbil Delphi té a Sant Cugat del Vallès i que posa fi a la seva activitat el proper Octubre. El pla comportarà una inversió d’entre 10 i 12 milions d’euros i permetrà salvar 208 llocs de treballs.

L’acord entre les quatre companyies J. Juan (segon fabricant europeu de frens per moto), Gutmar (fabricació de mecànica de precisió per la industria aeronàutica), Guilera (fabricant de electrònica per automoció) i la enginyeria ISEE, es el de crear una nova societat Newco, que permeti crear sinèrgies entre elles per tal de guanyar en dimensió i poder fer front a nous projectes col·laboratius.

Mitjançant aquesta aliança estratègica, les companyies portaran a terme la seva activitat de forma independent, excepte Guilera i ISSE, que ho faran conjuntament, per implantar un nou centre de enginyeria i desenvolupar futurs projectes conjunts.

Per la seva banda, la companyia Guilera mantindrà la planta de producció actual a Molins de Rei, on recentment s’ha iniciat la fabricació de controladors de motors de vehicles elèctrics.

El passat 9 de juny, les 4 empreses van arribar a un acord amb els sindicats, si be encara cal tancar les negociacions amb les administracions implicades, si tot segueix el seu curs, preveuen iniciar la nova etapa a finals d’any, així que Delphi hagi posat fi a l’activitat el proper mes d’octubre.

16 Nov 2015 | experiència #1 | Autor:

Naturana Iberica S.A, celebra aquest any el seu 50 Aniversari

Naturana Iberica S.A, celebra aquest any el seu 50 Aniversari, un excel·lent moment per destacar la seva llarga trajectòria, garantia d'un treball ben fet i del descobriment de les necessitats de la dona. Molts anys d'experiència avalen els nostres productes.

Naturana Ibèrica S.A, acull models molt variats, especialitzats i tècnics amb uns objectius que van encaminats a satisfer les necessitats dels nostres clients, aconseguir la confiança en els nostres productes i la fidelitat a la nostra marca.

Gràcies al suport dels nostres clients i col·laboradors, ens sentim orgullosos de seguir aquí amb més ganes que mai.