Vols fer-nos arribar la teva experiència? Omple aquest formulari.

16 Oct 2019 | experiència # | Autor:

L'emprenedora Anna Romeu, que ha creat l'empresa Up We Go, aposta a favor del medi ambient

upwego noticia empreses

L'empresa Up We Go, d'Anna Romeu, creada des del Servei de Creació d'Empreses de l'Ajuntament de Molins de Rei, és una de les empreses creades que aposta a favor del medi ambient.

Anna Romeu desprès de la seva maternitat va fer que canviessin les seves prioritats i volgués buscar una feina per poder conciliar la seva vida. La necessitat de trobar un bon sistema de porteig per al seu nadó la va empènyer a crear un portanadons ergonòmic i sostenible. Els productes de la marca estan fets de manera artesanal, cosa que comporta que cada peça sigui única. Els teixits que s’utilitzen són naturals, com el cotó certificat OCCGuarantee i el lli.

(Font: diari Ara)

Més informació

Web empresa: www.upwego.es

20 Jun 2019 | experiència # | Autor:

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa Barel

Alumnes de Batxillerat dels instituts @bernatelferrer i @illrequesens visiten l'empresa Barel, que disposa de l’impressora 3D HP Jet Fusion més gran d’Espanya, en el marc de la 11a edició de l’acte d’excel·lència educativa de l'@AjMolinsdeRei

Excelncia educativa 2019

04 Oct 2018 | experiència # | Autor:

Visita de la consellera Artadi a Molins de Rei

FOTO NOTICIA VISITA CONSELLERA ARTADI 2018 SCUTUM

La consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, va visitar la fàbrica de motos elèctriques Scutum de Molins de Rei.

La visita va tenir lloc aquest dijous i va visitar Scutum, l’empresa de motos elèctriques que es va traslladar a Molins de Rei ara fa un any i mig i que està en plena expansió. Artadi es va interessar pels nous models que està dissenyant la marca, així com pels nous mercats que està obrint al nord d’Europa i que comportarà una imminent ampliació de la planta. Actualment Scutum dóna feina a una quarantena de professionals, entre enginyers, tècnics i comercials.

Nota de premsa