Vols fer-nos arribar la teva experiència? Omple aquest formulari.

20 Jun 2019 | experiència # | Autor:

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa Barel

Alumnes de Batxillerat dels instituts @bernatelferrer i @illrequesens visiten l'empresa Barel, que disposa de l’impressora 3D HP Jet Fusion més gran d’Espanya, en el marc de la 11a edició de l’acte d’excel·lència educativa de l'@AjMolinsdeRei

Excelncia educativa 2019

04 Oct 2018 | experiència # | Autor:

Visita de la consellera Artadi a Molins de Rei

FOTO NOTICIA VISITA CONSELLERA ARTADI 2018 SCUTUM

La consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, va visitar la fàbrica de motos elèctriques Scutum de Molins de Rei.

La visita va tenir lloc aquest dijous i va visitar Scutum, l’empresa de motos elèctriques que es va traslladar a Molins de Rei ara fa un any i mig i que està en plena expansió. Artadi es va interessar pels nous models que està dissenyant la marca, així com pels nous mercats que està obrint al nord d’Europa i que comportarà una imminent ampliació de la planta. Actualment Scutum dóna feina a una quarantena de professionals, entre enginyers, tècnics i comercials.

Nota de premsa

 

03 Jul 2018 | experiència # | Autor:

L’excel·lència educativa aquest any visita l'empresa Manufactura Moderna de Metales

EXCELLENCIA EDUCATIVA MMM 2018

L’empresa Manufactura Moderna de Metales,  va acollir el dia 20 de juny a les seves instal·lacions els alumnes de Batxillerat dels instituts Bernat el Ferrer i Lluís de Requesens de Molins de Rei, reconeguts enguany en la 10a edició de l’acte d’excel·lència educativa. Esls alumnes van fer una visita guiada per tots els departament de la fàbrica.

Manufactura Moderna de Metales és un grup empresarial especialitzat en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes que integren tubs per a la indústria de l'automòbil.

L'alt coneixement tècnic i del sector i la seva estructura empresarial els hi permet afrontar amb la màxima celeritat les demandes dels seus clients, oferint una resposta àgil i un tracte accessible i transparent.

Estan oberts a nous reptes globals i, fidels a la seva vocació de servei, volem acompanyar a les empreses des de les seves plantes d'Espanya, Romania i Rússia fins als mercats de destinació.