Aquí hi trobareu les associacions d'empresaris.

Associació d'empresaris Polígon Industrial El Pla

Associació dels empresaris i propietaris del Polígon Industrial del Pla de Molins de Rei, es va fundar l'any 2006, amb l'objectiu de:

  • Organitzar i porta a terme totes aquelles actuacions que determinin i aprovin els seus associats en la defensa dels interessos d'aquests.
  • Tenir com a prioritats el manteniment i conservació de les infrastructures del polígon així com de tots aquells serveis públics i socials que, per la seva manca o precarietat, puguin ésser exigits a les administracions responsables dels serveis.
  • Vetllar per la gestió ecológica sostenible. En concret realitzant accions destinades a la recollida de residus industrials i la seva reducció, així com promoure sistemes col·lectius de recollida de residus.
  • Representar a tot el col·lectius davant de les administracions públiques amb l'objectiu d'establir acords bilaterals en benefici de les dues parts.

Domicili Social:
Centre de Serveis a les empreses Joan N Garcia Nieto
c. Francesc Layret, 15
Polígon Industrial el Pla
08750 Molins de Rei
elplamolins@gmail.com

 

Descarregar documentPDF

Associació d'empresaris Polígon Industrial Riera del Molí

Associació dels empresaris i propietaris del Polígon Industrial de la Riera del Molí de Molins de Rei, es va fundar l'any 2007, amb l'objectiu de:

  • Organitzar i portar a terme totes aquelles actuacions que determinin i aprovin els seus associats en la defensa i itneresssos d'aquests.
  • Prioritzar el manteniment i la conservació de les infraestructures del polígon així com de tots aquells serveis públics i socials que, per la seva manca o precarietat puguin ésser exigits a les administracions responsables dels serveis.
  • Vetllar per la gestió ecològica sostenible. En concret realitzant accions destinades a la recollida de residus industrials i la seva reducció, així com promoure sistemes col·lectius de recollida de residus.
  • Representar a tot el col·lectiu davant de les administracions públiques en benefici de les dues parts. En aquest sentit, a nivell local:
    • Treballem coordinadament amb la nova Àrea de Desenvolupament i Promoció Estratègica Local, de l'Ajuntament de Molins de Rei i hem signat un Acord Marc de col·laboració amb l'Ajuntament.

Domicili social:
Oficina de Serveis a les empreses.
Pl. del Mercat 5-6
08750 Molins de Rei
Tel. 691 34 80 44
info@rieradelmoli.com

 Per més informació consulteu el web: www.rieradelmoli.com

 

Associació de Venedors del Mercat Municipal de Molins de Rei

Associació de Venedors del Mercat Municipal de Molins de Rei

Unió de Botiguers de Molins de Rei

El Bot-Mol és l'associació de comerciants, professionals i empreses de serveis de Molins de Rei. És una organització sense ànim de lucre i la seva finalitat és promoure el comerç de la nostra vila.

Enllaç a Unió de Botiguers de Molins de Rei