ALTRES ESDEVENIMENTS

Economia circular, la conversió del residu en recurs

Economia circular, la conversió del residu en recurs

Dilluns,
27 de Gener 2020
Federació Obrera (aula de formació)

Horari: A les 19 h
Localització: C. Jacint Verdaguer, 48. Molins de Rei

L’Economia Circular és una nova estratègia que té per objectiu reduir tan l’entrada de materials com la producció de rebuig per aconseguir tancar el fluix econòmic i ecològic dels recursos, atès que es presenta com un sistema d’aprofitament d’aquests recursos on prima la reducció, la reutilització i el reciclatge dels elements. Així, si l’ apliquem a les empreses ens aportarà importants beneficis socials i competitius.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada Economia circular, la conversió del residu en recurs, que tindrà lloc el dilluns 27 de gener de 2020, en el marc de la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer què és l’Economia circular, difondre com aquesta pot canviar el nostre present i futur i quines són les fases on es pot actuar, avantatges i oportunitats d’aplicar-la als negocis i empreses en general i en particular a les cooperatives. Tot , a partir de l’experiència de Carme Giménez, representant al Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i de diferents casos d’èxit.

Programa

19.00 h Acreditacions

19.30 h Benvinguda

19.35 h “Economia circular, la conversió del residu en recurs” Carme Giménez Representant al Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Casos d’èxit de cooperatives

20.45 h Torn obert de preguntes

21.00 h Cloenda

Quan? Dilluns, 27 de gener, a les 19.00 h
On? Federació Obrera (aula de formació). C. Jacint Verdaguer, 48. Molins de Rei
Acte gratuït
Aforament limitat

Més informació al 93 680 02 97

Per fer la inscripció fer clic aquí

Buy now