ALTRES ESDEVENIMENTS

Business Networking Event (BNE): Trobada Simultànea d’empreses

Business Networking Event (BNE): Trobada Simultànea d’empreses

Dimecres,
29 de Gener 2020
Hotel Ibis

Dates: 29 de gener del 2020
Horari: 16:00 hores.
Localització: Av. De Caldes, 60. Molins de Rei

Crear una xarxa de contactes és una inversió d’alta rendibilitat per a les empreses i autònoms que, a més de possibles clients, també pot ser de proveïdors, socis potencials, inversors, assessors o altres emprenedors amb qui intercanviar consells o altres contactes.

En aquest context, l’Ajuntament de Molins de Rei en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), vol contribuir al creixement de les empreses consolidades i de nova creació del territori. Així,  un any més, coincidint amb la Fira de la Calendera, organitza el Business Networking Event (BNE): Trobada simultànea d’empreses que tindrà lloc el 29 de gener a les 16 h, a l’Hotel Ibis (Av. De Caldes, 60. Molins de Rei).

Enguany, conscients dels beneficis competitius que les tecnologies de la Indústria 4.0 poden aportar a les empreses de qualsevol mida i sector, el BNE incorporarà un grup de networking específic de consultors, fabricants i empreses especialitzades en aquestes tecnologies o interessades en incorporar-les.

En el cas de que la vostra empresa sigui seleccionada per participar en el BNE, podreu trobar-vos amb empreses amb casuístiques similars a la vostra i, a través d’una dinàmica rotativa, presentar la vostra activitat, conèixer possibles partners i identificar noves oportunitats de negoci. En finalitzar l’acte us lliurarem una llista amb els contactes de totes les empreses participants que prèviament ens hauran autoritzar a fer-ho.

Sessió gratuïta prèvia inscripció.

Inscripcions en el següent enllaç o trucant al 93 680 02 97

Us podeu inscriure fins el dia 26 de gener de 2020. Us comunicarem si la vostra empresa ha estat seleccionada per a participar abans del dia 28 de gener.

Buy now