Actualitat a Espai Empresa

S’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de tres subvencions municipals adreçades a les empreses.

Noticia publicada el 2 d'agost de 2021


El passat 29 de juliol s’ha aprovat per Decret d’Alcaldia l’ampliació del termini de presentació de les sol•licituds i de la documentació i del període imputable a l’assignació económica de tres subvencions fins el 31 de desembre de 2021.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei amb la finalitat de contribuir a la reactivació econòmica de les empreses, que no es perdin llocs de treball, i impulsar mesures que promoguin empreses ambientalment sostenibles, es van obrir tres convocatòries de subvencions adreçades als autònoms i microempreses, que finalitzava el termini de les sol•licituds el 31 de juliol de 2021, i el termini s’ha ampliat amb l’objectiu que els interessats disposin de més temps per la presentació de sol•licituds, ja que hi ha crèdit disponible.

Subvencions de l’Ajuntament de Molins de Rei per a autònoms i microempreses per la mobilitat sostenible

Subvenciona amb un import màxim de 2.000€ a les empreses ubicades a Molins de Rei, amb un màxim de 10 treballadors, pel finançament de l’adquisició de vehicles elèctrics 100%, amb un import màxim de 1.000€ per vehicles híbrids endollables amb autonomia superior a 40 km, destinats a l’ús de taxi o a ús comercial. També es subvencionarà motocicletes elèctriques per a ús comercial, amb un import màxim de subvenció del 10% del preu de venda abans d’IVA, i amb un llindar màxim de subvenció de 350€, segons estableix l’art. 4 de les bases.

Subvencions per a autònoms per l’aprofitament de les tecnologies 4.0

Subvenciona amb un import màxim de 1.500€ pel finançament de despeses relacionades amb l’aprofitament de les noves oportunitats i reptes de la transformació digital, a les empreses ubicades a Molins de Rei, amb un màxim de 10 treballadors, que s’adaptin a les tecnologies 4.0 que siguin necessàries per a continuar sent competitives i contribuir al seu creixement, segons estableix l’art. 4 de les bases.

Subvencions de l’Ajuntament de Molins de Rei de les quotes del RETA i despeses de local, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica

Subvenciona amb un import màxim de 2.300€ per autònoms individuals o autònoms integrats en una societat civil o mercantil de nova creació, i que hagin causat alta inicial en el Regim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) a partir de l’1 de setembre de 2019, pel finançament de despeses relacionades amb les quotes del RETA i despeses del local, segons estableix l’art. 5 de les bases.

Podeu trobar més informació sobre els decrets que amplien els terminis, els requisits de les empreses beneficiaries, la documentació a presentar, lloc, termini, forma de justificació i les bases reguladores, a l'apartat ajuts i subvencions del web www.espaiempresa.cat.

Per qualsevol consulta i suport en la tramitació, es pot posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa trucant al 936800297 de 8 a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

 

- Descarregar: Sol·licitud i bases subvenció reta i despeses local autònoms
- Descarregar: Sol·licitud i bases subvenció per a autònoms i microempreses per l’aprofitament de les tecnologies 4.0
- Descarregar: Sol·licitud i bases subvenció per a autònoms i microempreses per la mobilitat sostenible

Compartir:
Buy now