Actualitat a Espai Empresa

La Deixalleria de Molins de Rei tornarà a obrir aquest dissabte dia 25

Noticia publicada el 24 d'abril de 2020


El proper dissabte 25 d’abril, la Deixalleria tornarà a oferir servei, això sí, només amb cita prèvia. El telèfon per demanar dia i hora és el 93 668 39 21.  

 Amb motiu de la represa d’algunes activitats no essencials, l’Ajuntament, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya,  tornarà a obrir la Deixalleria Municipal en horari de dilluns a dissabte, de 8 h a 14 h. Els diumenges ho farà de les 9 h a les 13 h.

Hem d’informar que només es podrà accedir a la Deixalleria amb cita prèvia. Cal contactar abans telefònicament amb el tel. 93 668 39 21. La persona interessada haurà de donar les seves dades –nom, cognoms i telèfon de contacte– i se li assignarà dia i hora, en una franja de 20 minuts, per tal que no hi coincideixin dues persones al mateix temps.

Alhora, només podrà accedir un usuari per vehicle i haurà de presentar el DNI i el carnet de la Deixalleria, si el té. Preguem que, per evitar la propagació de la COVID-19, mantingueu la distància de seguretat d’un metre i mig, i acudiu amb mascareta i guants. Sense aquestes mesures preventives, no es podrà accedir al recinte.

Finalment, cal recordar que no es fan recollides de residus a domicili, excepte la de voluminosos. Per a aquest servei cal trucar al tel. 93 680 33 40 de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

Nota de premsa

Compartir:
Buy now