Actualitat a Espai Empresa

Jornada: Experiències de transformació vers l’electromobilitat

Noticia publicada el 3 d'octubre de 2022


La Diputació de Barcelona organitza el proper 5 d’octubre  a les  9.00 hores, Centre de Formació Professional de l’Automoció de Martorell, una trobada intercomarcal d’empreses del sector de l’automoció amb l’objectiu de compartir experiències i reflexionar sobre la transformació del sector i establir dinàmiques de networking entre les empreses assistents.

La jornada s’emmarca dins el projecte de suport a l’automoció impulsat per la Diputació de Barcelona que ha invertit 1,5M€ i ha treballat amb 8 Consells Comarcals de la província per implementar diferents plans d’acció encaminats a acompanyar la transformació de les empreses del sector cap a l’electromobilitat.

La jornada tindrà lloc al Centre de Formació Professional de l’Automoció de Martorell (C/Manuel Gallardo, sn. Polígon de la SEAT. Martorell), al polígon de SEAT i comptarà amb la intervenció del rector de la UPC que explicarà el projecte d’aquest centre de formació. Durant l’acte també es presentaran els resultats de l’estudi ‘El sector del vehicle elèctric. En clau d’FP’ elaborat per l’Observatori de l’FP de la Fundació BCN Formació Professional dins el projecte de suport a l’automoció impulsat per la Diputació de Barcelona.

Al llarg del matí també hi haurà una taula rodona moderada per la consultora Metys sobre experiències de transformació del sector vers l’electromobilitat que comptarà amb la presència de Noemí Moya, responsable regional de Voi Scooters; Jordi Priu, conseller delegat de Manufactura Moderna de Metales, Jordi Cano, cofundador de Wallbox, i un representant de l’empresa Silence. Després de la taula rodona, Metys també dirigirà una sessió de networking entre les empreses convidades del sector.

La jornada clourà amb una visita opcional de les instal·lacions del Centre de Formació Professional d’Automoció. Podeu consultar tot el programa de l’acte aquí. Per assistir a la jornada cal inscripció obligatòria.
Compartir:
Buy now