Actualitat a Espai Empresa

El delegat del Govern a Barcelona visita a Molins de Rei l’empresa Silence

Noticia publicada el 10 de gener de 2020


El delegat del Govern a Barcelona Juli Fernàndez i l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, han visitat les instal·lacions de l’empresa Silence, líder a Europa en la fabricació de motos elèctriques.

Acompanyats pel CEO de la companyia, Carlos Sotelo, el delegat i l’alcalde han pogut seguir el procés de producció dels dos models de moto elèctrica que comercialitza l’empresa: la S02, destinada majoritàriament a serveis de motosharing i empreses de missatgeria, i la S01, que Silence acaba de llençar al mercat de la mà de SEAT.
A la visita, també hi ha assistit el regidor d’Empresa, Alejandro Herrero.

L’alcalde, Xavi Paz, ha destacat el creixement espectacular i lideratge estatal que l’empresa Scutum amb la seva marca Silence ha tingut des de la inauguració de la seva planta de producció a Molins de Rei l’abril de 2017 i ha afegit “aquesta empresa i el seu lideratge, és un element important per a la projecció exterior de la nostra Vila”. D’altra banda ha recordat que les noves mobilitats han d’anar guanyant terreny.

Juli Fernàndez ha destacat “el fort impuls innovador de Silence, demostrant la seva excel·lència en el coneixement i aplicació de tecnologia punta enfocada en la mobilitat sostenible, i per tant en la millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes” i ha recordat que les ciutats han de caminar cap a aquest model de mobilitat i que per tant “cal posar en valor que Catalunya compti amb marques pròpies de ressò internacional que aposten per les smart city, dissenyant i produint modes de transport més silenciosos i no contaminants”
Silence va començar l’any 2012 com a start-up i actualment ja compta amb una plantilla de 225 treballadors i treballadores. L’any passat a la planta de Molins de Rei es van fabricar 8.000 motos i la previsió per al 2020 és produir-ne 15.000. La companyia té com a objectiu seguir ampliant la seva implantació a Europa, on actualment ja té presència a Portugal, Regne Unit, Àustria, França, Holanda i Itàlia.

- Descarregar: NDP

Compartir:
Buy now