Actualitat a Espai Empresa

L’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats de la Direcció General d’Igualtat, té a disposició de les empreses, recursos per desenvolupar els plans d’igualtat, registre retributiu i auditoria salarial

Noticia publicada el 17 de juny de 2021




La conferència sobre els plans d’igualtat, registre retributiu i auditoria salarial, a càrrec de la Cap de la Secció de Programes de Foment de la Igualtat (e. f.) de l’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats de la  Direcció General d’Igualtat, Lídia Devant Abelló, va tenir lloc el dia 16 de juny de 2021.

Durant la sessió es van analitzar els aspectes més rellevants sobre la nova normativa i es van explicar de forma pedagògica, les eines i recursos, que la Direcció General d’Igualtat d’ Oportunitats de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició de les empreses en la seva web.

Els plans d'igualtat fixen els objectius que es volen assolir, les estratègies que s'han d'adoptar i les accions concretes per aconseguir-los, així com sistemes eficaços de seguiment i avaluació dels objectius proposats, i des la pàgina web de la Generalitat d’Igualtat d'oportunitats de dones i homes, les empreses podran accedir a la formació que ofereixen per la igualtat, com són els fòrums, tallers i seminaris a distància.

Gràcies als recursos que ofereixen, les empreses poden elaborar els seus plans d'igualtat, ordenar les mesures adoptades, després de fer una diagnosi de situació, per assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes i per eliminar la discriminació per raó de sexe, a través de la plataforma que han dissenyat.

Per ampliar la informació i accedir als recursos, fer clic aquí
Compartir:
Buy now