Actualitat a Espai Empresa

Molins de Rei celebra la I Jornada Indústria 4.0:el repte de la transformació digitalZoom

Molins de Rei celebra la I Jornada Indústria 4.0:el repte de la transformació digital

Noticia publicada el 6 de juliol de 2018


El Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei ha acollit la I Jornada Indústria 4.0: el repte de la transformació digital. Més d’un centenar de representants de petites i mitjanes empreses de Molins de Rei i del Baix Llobregat han escoltat els beneficis competitius que les tecnologies de la indústria 4.0 poden aportar gràcies a la transformació digital. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha animat als assistents a abraçar la tecnologia en la seva gestió empresarial.

La primera taula, que portava per títol “Les oportunitats de la implantació de la Indústria 4.0 a les PIMES”, ha estat integrada per Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ (Generalitat de Catalunya); Joan Guasch, director de programes públics d’EURECAT; Pere Homs, director del Col·legi i l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya; i Lluís Romeral, representant de la UPC en l’àmbit de la Indústria 4.0 i responsable del grup de recerca Motion Control and Industrial Applications Research Group (MCIA).

La taula següent, titulada “Casos d’èxit Indústria 4.0”, l’han conformada Eduard de Paz, enginyer I+D de FAE, que ha presentat la ponència “La introducció de la Indústria 4.0 a FAE”; Andrés López, Operations Director Group de Pepe Jean, que ha presentat “La digitalització en les àrees de creixement en l’empresa i de futur: comercial supply chain i distribució”; i finalment, Constantino Saiz de Rozas, responsable de vendes Catalunya d’Industry d’Scheider Electric, que ha informat envers ”El producte intel·ligent i connectat: del producte a un sistema de sistemes”.

Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei, ha agraït l’alta participació d’empresaris i emprenedors en aquesta primera jornada i els ha encoratjat “a continuar invertint en la transformació digital de les seves empreses per ser més competitius en un mercat global”. Al seu torn, la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, que ha clausurat l’acte, ha empès els participants “a incorporar les tecnologies de la Indústria 4.0 a les seves organitzacions tenint en compte els bons resultats obtinguts per les empreses que ja han adoptat aquest model”.

- Descarregar: Nota de premsa

Compartir:
Buy now