Actualitat a Espai Empresa

Les empreses molinenques del sector de l’automoció busquen vies de col·laboració per enfortir-seZoom

Les empreses molinenques del sector de l’automoció busquen vies de col·laboració per enfortir-se

Noticia publicada el 5 de maig de 2019


Una desena d’empreses de Molins de Rei que operen al voltant del sector de l’automoció i la mobilitat s’han trobat per explorar vies de col·laboració que permetin millorar el seu negoci. És el resultat de la primera Trobada de la Indústria de l’Automoció a Molins de Rei que ha organitzat l’Ajuntament.

L’objectiu de la trobada era reunir als professionals vinculats al sector de l’automoció i a la industria auxiliar de components amb seu a Molins de Rei per tal de crear sinèrgies entre les empreses. També es buscava afavorir el desenvolupament conjunt de projectes tecnològics que permetin fer front a la situació present i futur d’un sector, que travessa un moment disruptiu, amb l’aparició de noves solucions de mobilitat.

La sessió va començar amb la intervenció i la salutació de l’alcalde de Molins de Rei, Ramon Sànchez, qui va poder constatar que la majoria d’empreses participants s’havien instal·lat a la vila en els darrers anys. Després va arribar el torn de Josep Nadal, responsable del Clúster de la Industria d’Automoció de Catalunya (CIAC). Nadal va presentar un informe encarregat per la seva entitat per posar en valor el pes del sector en l’economia nacional i va promoure el networking entre les deu empreses representades.

Aquesta primera Trobada de la Indústria de l’Automoció estava organitzada en el marc d’activitats del programa Indústria 4.0: el repte de la transformació digital. Des de començaments de 2017, l’Ajuntament de Molins de Rei està impulsant tot un seguit d’accions amb l’objectiu de contribuir a que les empreses entenguin el potencial de la Indústria 4.0, les tecnologies clau i els beneficis que en poden obtenir.

Fent clic aquí trobareu la informació de les empreses participants i la documentació que es va tractar en la trobada d'automoció.

- Descarregar: Nota de premsa

Compartir:
Buy now