Actualitat a Espai Empresa

La Cambra de Comerç engega el projecte Llotja Virtual per ajudar el teixit productiu

Noticia publicada el 30 d'abril de 2020


La Cambra de Comerç de Barcelona ha engegat el projecte Llotja Virtual,  que posa a disposició d'empresaris, autònoms i associacions, el que ha de ser un punt de trobada, amb l'objectiu de crear comunitats col·laboratives a través de la reflexió i l'intercanvi d'idees,  a fi de preservar la continuïtat de les empreses.

La primera acció de la Llotja Virtual  serà un gran esdeveniment amb el títol "Reactivem-nos” mitjançant unes jornades amb format telemàtic que tindran lloc els propers dies 6 i 7 de maig, i donaran veu als diferents sectors afectats per la situació econòmica, i comptaran amb la participació de persones de renom com l'economista Xavier Sala i Martín, i l'expert en motivació Víctor Kuppers.

Les taules sectorials d’aquestes jornades s’han programat amb persones rellevants en el seu sector que tractaran l'economia, l’indústria, la cultura, el comerç, la restauració, el món dels autònoms, el repte de la transformació digital, el consum de KM0 i els mercats internacionals entre altres.

L’objectiu és congregar virtualment agents econòmics del sector i compartir propostes per construir entre tots la sortida de la crisi i la reactivació de l’economia.

Podeu fer la inscripció  en el següent enllaç
Compartir:
Buy now