Actualitat a Espai Empresa

Economia circular, la conversió del residu en recursZoom

Economia circular, la conversió del residu en recurs

Noticia publicada el 20 de desembre de 2019


L’Economia Circular és una nova estratègia que té per objectiu reduir tan l’entrada de materials com la producció de rebuig per aconseguir tancar el fluix econòmic i ecològic dels recursos, atès que es presenta com un sistema d’aprofitament d’aquests recursos on prima la reducció, la reutilització i el reciclatge dels elements. Així, si l’ apliquem a les empreses ens aportarà importants beneficis socials i competitius.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada Economia circular, la conversió del residu en recurs, que tindrà lloc el dilluns 27 de gener de 2020, en el marc de la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer què és l’Economia circular, difondre com aquesta pot canviar el nostre present i futur i quines són les fases on es pot actuar, avantatges i oportunitats d’aplicar-la als negocis i empreses en general i en particular a les cooperatives. Tot , a partir de l’experiència de Carme Giménez, representant al Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i de diferents casos d’èxit.

Programa

19.00 h Benvinguda a càrrec de l’Il.lm Sr. Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei

19.10 h “Economia circular, la conversió del residu en recurs” Carme Giménez Representant al Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Casos d’èxit de cooperatives

Jordi Mayals, president de la cooperativa L'Estoc, Sccl .
Bruno López, president de la cooperativa Menjar d'Hort, Sccl.
Kike Sebastià, president de la cooperativa La segona volta, Sccl.

20.00 h Torn obert de preguntes

20.15 h Cloenda

Quan? Dilluns, 27 de gener, a les 19.00 h
On? Federació Obrera (aula de formació). C. Jacint Verdaguer, 48. Molins de Rei
Acte gratuït
Aforament limitat

Més informació al 93 680 02 97

Per fer la inscripció fer clic aquí
Compartir:
Buy now