Actualitat a Espai Empresa

Ajuts a empreses que donen molta feina

Noticia publicada el 10 de gener de 2017


Des de l’any 2015, quinze empreses s’han acollit als ajuts per a la contractació de persones de Molins de Rei en situació d’atur. En total, 17 persones de la vila han aconseguit començar a treballar en empreses locals gràcies a aquestes subvencions i el 80% han mantingut el seu lloc de feina un cop acabat l’ajut municipal. A més, el 66% de les persones beneficiades fins al moment han estat dones.

La subvenció màxima adjudicada per l’Ajuntament és de 3.000 euros i correspon als contractes a jornada completa. Els altres contractes reben la part proporcional d’acord amb les hores treballades. Pel que fa als tipus de contracte fets, en la convocatòria de l’any 2015 hi havia 5 contractes indefinits, 6 de treball eventual per a 6 mesos i un contracte d’obra i servei. Un 75% dels contractes eren de jornada completa i la resta, demitja jornada. Les contractacions han estat les següents: tres oficials de tercera, una cambrera, dues auxiliars administratives, dos mossos especialistes, tres dependentes i un auxiliar de vendes.

Hidraúlica Rogimar S.A.

Una de les empreses que s’ha acollit a aquesta línia d’ajuts és Hidráulica Rogimar, situada al Polígon el Pla, que es dedica a la comercialització de components hidràulics. Les subvencions li han permès contractar dues persones de la vila que estaven en situació d’atur. El gerent de l’empresa, Miguel Díaz, ha assegurat que “Molins de Rei és el primer lloc on hem rebut incentius d’aquest tipus i ho valorem molt positivament, atès que ens permet contractar persones molt motivades que viuen a prop del seu nou lloc de treball, cosa que també facilita la conciliació”. Díaz també ha destacat que la seva empresa aprofita al màxim tots els serveis que ofereix el Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan N. Garcia-Nieto.

Informació extreta del Butlletí d’informació de l’Ajuntament de Molins de Rei www.molinsderei.cat/balcodelavila n.25 gener 2017

Informació

Compartir:
Buy now