Actualitat a Espai Empresa

8ª Edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 2 d'abril de 2019


Desprès de l’èxit de les set edicions anteriors, s'ha obert la vuitena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement.

L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. És per això que l’Ajuntament de Molins de Rei participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar.

Gràcies al programa les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2014), amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

El termini perquè les empreses optin a ser una de les empreses participants d’aquest programa s'ha ampliat fins el proper 3 de juny de 2019.

Per més informació del programa, podeu consultar en el següent enllaç http://www.acceleraelcreixement.com/

Video promocional

- Descarregar: Díptic programa
- Descarregar: Full inscripció

Compartir:
Buy now