Actualitat a Espai Empresa

15 edició del Dia de l’Emprenedor a Molins de ReiZoom

15 edició del Dia de l’Emprenedor a Molins de Rei

Noticia publicada el 29 de novembre de 2019


El passat 28 de novembre de 2019 es va dur a terme la 15a edició del Dia de l’Emprenedor a l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei i en el que hi van participar més de 200 alumnes. L’acte es fa en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya , rep el suport de la Diputació de Barcelona i la Universitat Polítecnica de Catalunya. El seu objectiu principal és incentivar i desenvolupar l’esperit emprenedor dels joves mitjançant la presentació d’idees innovadores.

Hi van participar els instituts Lluís de Requesens i Bernat el Ferrer, de Molins de Rei; el Gabriela Mistral i els Salesians de Sant Vicenç dels Horts; l’Institut Pallejà, de Pallejà i l’Institut Corbera, de Corbera de Llobregat. Per preparar-lo, els alumnes van haver de crear i presentar una idea empresarial innovadora que un jurat va valorar posteriorment. La idea guanyadora d’aquesta edició va ser el projecte “Nel”, de l’Institut de Pallejà. Es tracta d'un projecte per fabricar i comercialitzar bombetes que quan detecten la suficient llum solar, s’apagen per evitar el consum innecessari d’energia elèctrica. Per aquest projecte, l’Institut de Pallejà s’ha emportat un premi de 500€.

Una altra de les activitats que es van fer va ser el Concurs d’Emprenedors, un qüestionari de 15 preguntes basades en la conferència “La Conquesta dels 14”. El centre guanyador va ser l’Institut IES Pallèjà va rebre un premi de 500€.

Durant l’acte, a més, es van fer diferents ponències i xerrades de joves emprenedors que formen part de la Jove Cambra Internacional. Es tracta d’una associació no governamental on joves d’arreu del món desenvolupen activitats directives a través del treball en projectes per a la comunitat.

Compartir:
Buy now