04/12/2018 | notícies

Posicionar-se amb èxit als mercats internacionals

LOGO ASSESSORAMENT INTERNACIONAL 13 12 2018

La internacionalització és un dels eixos estratègics de l’economia i actualment una de les principals vies de creixement per a les empreses. El proper 13 de desembre durant la sessió Posicionar-se amb èxit als mercats internacionals es donarà resposta a les següents preguntes: puc sortir a l’exterior? Per on començo? Qui em pot ajudar?

En aquesta sessió es tractarà des d’una vessant dinàmica i participativa els aspectes fonamentals que cal considerar a l’hora d’accedir als mercats internacionals i localitzar noms de potencials clients, tractant aspectes com el negoci internacional més enllà de l’exportació, el pla de negoci internacional: què, qui, on, com, quan, quant, la selecció de mercats en funció de l’empresa, la localització de potencial clientela als mercats internacionals, la internacionalització inversa en productes i serveis, la comunicació internacional i les eines i programes de suport de la Cambra de Barcelona amb exemples pràctics.

L’acte anirà a càrrec de Marc Prat, tècnic d’Iniciació al Negoci Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona.

A més, si posteriorment el mateix dia voleu tenir un assessorament personalitzat amb un tècnic de comerç internacional per resoldre dubtes, empleneu la casella corresponent en l’enllaç on heu de fer la inscripció

L’acte tindrà lloc de 9.30 a 11 hores a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal, c. Rafael de Casanova, 30. Molins de Rei.

Sessió gratuïta prèvia inscripció

Informació i inscripcions, en el següent enllaç o al telèfon 93 680 02 97

26/11/2018 | notícies

3r Taller Crea la teva imatge de marca 2018

El proper dia 3 de desembre, la Regidoria d'Empresa organitza el tercer taller Crea la teva imatge de marca, adreçat a emprenedors i empreses de creació recent. Taller de 9 hores de durada, que es desenvolupa en dos sessions.

 

 3r Taller crea la teva imatge de logo  2018 

 


Inscripció gratuïta. 

Icono pdf Informació

 Podeu fer la preinscripció fent clic aquí

27/11/2018 | notícies

Petit Indi i Proxima Flash guanyen el premi atorgat per CTAC, en la 9ª Trobada d’Emprenedors a Molins de Rei

  9a TROBADA EMPRENDORS NOTICIA

Petit Indi, botiga de puericultura, i Proxima Flash, empresa que ha desenvolupat aplicació mòbil per dinamitzar el comerç de proximitat mitjançant geolocalització i promocions Flash, han rebut el premi de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), amb 6 mesos d’alta com a associat a CTAC com a  millor emprenedor i el millor empresari entre els projectes explicats.

El passat 26 de novembre es va dur a terme la 9a edició de la Trobada d’Emprenedors al Centre de Serveis a les Empreses Joan García Nieto, amb més de 50  participant, que han pogut conèixer l’actualitat del treball autònom a Catalunya i les properes mesures previstes. També han pogut conèixer les bones pràctiques d’empreses  consolidades que han rebut el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei, i s’ha presentat el decàleg elaborat en el marc del projecte Sumem Valors.

Aquesta trobada ha servit principalment per facilitar a emprenedors i  empresaris un espai on fer sinergies, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori, i així fer créixer el seu negoci.